Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, January 7th, 2022 || 8:45 AM – 10:45 AM

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	Welcome and Meeting OverviewAgenda ReviewHICP Principles	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:00am (10 mins)	 HICP 50th Meeting Celebrating Our 50th Meeting (2017-2022) Welcoming Supervisor Solis 	Rosa Soto and Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
9:00 – 9:15 am (15 mins)	 Looking Ahead 2022 Vision for SD1 and LA County Addressing equity 	Supervisor Hilda L. Solis
9:15 – 9:30am (15 mins)	 Transportation Update LADOT CalState to Union Station BRT Feasibility Metrolink Station Feasibility at LAC-USC 	Martin Reyes, Office of Supervisor Hilda L. Solis
9:30 – 9:45 am (15 mins)	LAC+USC Medical Center Update COVID update Staffing and services	Edgar Solis, LAC+USC Medical Center
9:45 – 10:00 am (15 mins)	Redistricting Report-back Outcomes of LA County re-districting efforts	Waqas Rehman, Office of Supervisor Hilda L. Solis
10:00 – 10:15 am (15 mins)	Care First Community Investment (CFCI) Update on CFCI's process and plan	Myles Meshack, LA County ATI Office
10:15 – 10:40 am (25 mins)	 General Hospital Feasibility Study Relaunch Relaunch overview 2022 Timeline and Engagement Opportunities 	Alex Villalobos, Barrio Planners, Inc. Heather Hays
10:40 – 10:45 am (5 mins)	 Wrap-up Member Survey Next HICP Meeting – February 4, 2022 	Heather Hays