## Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

## Friday, April 1<sup>st</sup>, 2022 || 8:45 AM – 10:45 AM Via Zoom || Registration Required

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	<ul> <li>Meeting Room Opens / Arrivals</li> <li>Technology self-check</li> <li>Registration</li> </ul>	Anna Parra and Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	<ul> <li>Welcome and Meeting Overview</li> <li>Agenda Review</li> <li>HICP Principles</li> </ul>	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:00 am (10 mins)	LAC+USC Medical Center Update Celebrating Women at LAC+USC https://vimeo.com/693867180/dc1aca3199	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
	https://vimeo.com/688747812/52dfa18c53 Register for Mental Health Town Hall – April 6 Webinar Registration - Zoom	
9:00 – 9:20 am (20 mins)	<ul> <li><b>3</b><sup>rd</sup> and Dangler Update</li> <li>Construction update</li> <li>Status of CBA Committee activities</li> </ul>	Valerie Acevedo, National CORE
9:20 – 9:40 am (20 mins)	<ul> <li>Tenant Protections Update</li> <li>End of Rent Relief Program</li> </ul>	Pamela Agustin, Eastside LEADs Manuel Ruíz and Dana Pratt, LA County Department of Consumer and Business Affairs
9:40 – 10:00 am (20 mins)	<ul> <li>EIFD Report-Back</li> <li>Progress report</li> <li>HICP Subcommittee Next Steps</li> </ul>	Jose Gardea, Office of Supervisor Hilda L. Solis Kosmont Companies
10:00 – 10:20 am (20 mins)	<ul> <li>Metro Area Plan Update</li> <li>Report-back from the Department of Regional Planning</li> </ul>	Erica Gutierrez Aguirre, LA County Department of Regional Planning
10:20 – 10:45 am (25 mins)	<ul> <li>General Hospital Feasibility Study Update</li> <li>Study Next Steps</li> <li>RFP Update</li> </ul>	Alex Villalobos, Barrio Planners Inc. Doug Cohen, WDACS
10:45 am	Meeting Close • Next HICP Meeting – May 6, 2022	Heather Hays