Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, July 9th, 2021 || 8:45 am - 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	Meeting Room Opens / ArrivalsTechnology self-checkRegistration	Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins) 8:50 –	Welcome and Meeting Overview Zoom Meeting Overview Agenda Review LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc. Jorge Orozco and Edgar Solis, LAC+USC Medical Center
9:05am (15 mins)	Campus improvements and art projects Tenant Rights and Protections Presentation	Pamela Agustin, Eastside
9:05 – 9:25am (20 mins)	Know Your Tenant Rights – emergency protections and rental assistance programs	ts – emergency protections
9:25 – 10:25am (60 mins)	 Workforce Development Update LA County Economic Recovery Workforce and Jobs Analysis Vulnerable Populations Regional Recommendations for Recovery Training Opportunities Local and Targeted Worker Hire 	Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation Jose Gardea, Office of Supervisor Hilda L. Solis Isidro Villanueva, WDACS Alicia Ramos, Department of Public Works Robert Zardeneta, Modern Times Ozzie Lopez, Immersion Workforce LA
10:25 – 10:40am (15 mins)	 Workforce Discussion Member Discussion on workforce Discussion of opportunity to host Summit / Symposium Partner Updates	Rosa Soto
10:40 – 10:45am (5 mins)	Open time for partners to share any announcements	Heather Hays
10:45am	 Closing Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday, August 6, 2021 	Heather Hays