Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, October 2nd, 2020 || 8:45 am – 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIIdOGqrT8iGNNdINHEEKD1s2bRtY9sXoQQ

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 868 3823 4827

Focus On: Our Campus and Community

Focus On: Our Campus and Community			
Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter	
8:30 – 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.	
8:45 – 8:50am (5 mins) 8:50 – 9:00am (10 mins)	Welcome and Meeting Overview Zoom Meeting Overview Agenda Review Guiding Principles Announcements DPH County Jobs Announcement CACHI Work Group Update	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc. Heather Hays Christina Cardenas, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.	
9:00 – 9:15am (15 mins)	Voting in the Time of a Pandemic • Update from the LA County Registrar/Recorder Office	Jeff Klein, Los Angeles County Registrar-Recorder	
9:15 – 9:30am (15 mins)	LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus • Current numbers • On-campus testing and services	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center	
9:30 – 9:45am (15 mins)	 Campus Projects Update WCH Commemorative Ceremony WCH Demolition RCV Construction Child Care Center Civic Arts 	Monica Alcaraz, Exodus Recovery, Inc. Alicia Ramos, Department of Public Works Iris Regn, Department of Arts and Culture	
9:45 – 10:10am (25 mins)	 Local and Targeted Worker Hire Update Campus and local area job opportunities Training Programs Snapshot of LA Labor Market and COVID impacts 	Alicia Ramos, Department of Public Works Isidro Villanueva, WDACS	
10:10 – 10:35am (25 mins)	Proudly Making October LGBTQ Visibility Month Presentation by The Latino Equality Alliance and Mi Centro Youth homelessness under COVID Please note: the recording for this segment will be shared with USC film students for potential inclusion in a student documentary film. Attendees will be given the opportunity to turn-off their camera and rename to anonymous if they do not wish to be included in the recording for this segment.	Ari Gutierrez Arambula, MBA and Jesus Suatan, Latino Equality Alliance Norma Sanchez, MA, Mi Centro David Vela, Los Angeles Community College District	
10:35 - 10:45am	 Closing Meeting Topics Survey Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday, November 6, 2020 	Heather Hays	