## Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, June 4th, 2021 || 8:45 am - 10:45 am

## Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvalN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	<ul> <li>Meeting Room Opens / Arrivals</li> <li>Technology self-check</li> <li>Registration</li> </ul>	Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	<ul><li>Welcome and Meeting Overview</li><li>Zoom Meeting Overview</li><li>Agenda Review</li></ul>	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:10am (20 mins)	<ul> <li>LAC+USC Medical Center Update</li> <li>Impacts of COVID-19 on the medical campus</li> <li>Re-opening status and backlog of services/procedures</li> </ul>	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:10 – 9:30am (20 mins)	<ul><li>USC Special Projects Update</li><li>USC Urban Trees</li><li>Hyatt Hotel</li></ul>	David Galaviz, Community & Local Government Partnerships; Kate Weber, USC Public Exchange; Professor Esther Margulies, Graduate Program in Landscape Architecture + Urbanism
9:30 – 10:00am (30 mins)	Post-Rental Assistance Programs     Update on current programs, expiration dates, and ongoing tenant protections	Pamela Agustin, Eastside LEADS and Greg Bonett Public Counsel
10:00 – 10:40am (40 mins)	<ul> <li>Youth Experience Under COVID</li> <li>Bringing students back safely and meeting the academic needs of students</li> <li>Youth mental and emotional health</li> <li>Connecting youth to vaccines and overcoming vaccine hesitancy among youth</li> </ul>	Tanya Ortiz-Franklin, LAUSD Board Member Dept of Public Health Dept of Mental Health Youth Leaders
10:40 – 10:45am (5 mins)	<ul> <li>Closing</li> <li>Open Comments by Partners</li> <li>Meeting Feedback Poll</li> <li>Next HICP Meeting – Friday, July 2, 2021</li> </ul>	Heather Hays