## Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, November 4<sup>th</sup>, 2022 || 8:45 AM – 10:45 AM Via Zoom || Registration Required

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	<ul> <li>Meeting Room Opens / Arrivals</li> <li>Technology self-check</li> <li>Registration</li> </ul>	Sofia Alvarez and Elijah Flores, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	<ul> <li>Welcome and Meeting Overview</li> <li>Agenda Review</li> <li>HICP Guiding Principles</li> <li>General Announcements</li> </ul>	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:05 am (15 mins)	Medical Center Update     Medical Center Updates	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:05 – 9:25 am (20 mins)	<ul> <li>Community Health Updates</li> <li>DHS gender health program "Alexis Project"</li> </ul>	Drs. Tracey Samko and Katherine Gardner, LAC+USC Medical Center
9:25 – 9:40 am (15 mins)	<ul> <li>General Hospital-West Campus Update</li> <li>Community Priorities Advisory Committee</li> <li>Industry Days Announcement</li> </ul>	Doug Cohen, LA County Department of Economic Opportunity Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation
9:40 – 10:05 am (25 mins)	Development Updates	Patricia Hachiya, LA County Department of Regional Planning
10:05 – 10:35 am (30 mins)	<ul> <li>Community Conversation on Civic Leadership</li> <li>How does the fallout at City Hall impact the work of HICP?</li> <li>How can we help our community move forward?</li> <li>How do we support ensuring that the important work gets done?</li> </ul>	Henry Perez, InnerCity Struggle Monica Alcaraz, Exodus Recovery Ari Gutierrez-Arambula, Latino Equality Alliance
10:35 am	Partner Announcements	Heather Hays
10:45 am	Meeting Close  • Next HICP Meeting – December 2 <sup>nd</sup>	Heather Hays