Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, September 9th, 2022 || 8:45 AM – 10:45 AM <u>Via Zoom || Registration Required</u>

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Sofia Alvarez and Elijah Flores, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am <mark>(5 mins</mark>)	 Welcome and Meeting Overview Agenda Review HICP Guiding Principles General Announcements 	Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:00 am (10 mins)	 LAC+USC Medical Center Update Medical Center Updates Rebranding Initiative Update 	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:00 – 9:20 am (20 mins)	 Public Health Update Monkey Pox in the Community – Disparities in Impact and Access to Vaccines COVID Vaccines for All – roll-out for new boosters based on new variants. Will there be limits or restrictions on access? 	Dr. Eloisa Gonzalez, LA County Department of Public Health
9:20 – 9:40 am (20 mins)	Civic Arts Conversations: Patrick Martinez	Iris Regn, LA County Department of Arts and Culture Patrick Martinez
9:40 – 10:00 am (20 mins)	General Hospital-West Campus Update • RFP Update • Community Engagement Update • Community Participation Opportunities	Doug Cohen, LA County Department of Economic Opportunity Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation
10:00 – 10:30 am <mark>(30 mins)</mark>	 EIFD Report-Back Presentation Community Meeting Announcement 	Jose Gardea, Office of Supervisor Hilda L. Solis Felicia Williams and Joseph Dieguez, Kosmont Companies
10:30 am	Partner Announcements	Rosa Soto
10:45 am	Meeting Close Next HICP Meeting – October 7 th	Rosa Soto