Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, March 4th, 2022 | 8:45 AM – 10:45 AM <u>Via Zoom || Registration Required</u>

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	Meeting Room Opens / ArrivalsTechnology self-checkRegistration	Anna Parra and Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins) 8:50 – 9:00am (15 mins)	Welcome and Meeting Overview Agenda Review HICP Principles LAC+USC Medical Center Update Campus update and events TWC Anniversary Day	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc. Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation
9:05 – 9:20 am (15 mins)	General Hospital Feasibility Study Update	Alex Villalobos, Barrio Planners, Inc. Heather Hays Doug Cohen, WDACS Matt Lust, Los Angeles County Development Authority
9:30 am (10 mins) 9:30 – 9:45 am (15 mins)	 Triangular Lot RFP Report Back Housing Protections and Policies Update Leadfree Homes and Environmental Remediation Programs 	Janet Scully, LA County Department of Public Health and Beatrice Trujillo, LA County Development Authority
9:45 – 10:15 am (30 mins)	Transportation Update	Jeanette Flores, Metrolink Dan Mahgerefteh, Metro
10:15 – 10:40 am (25 mins)	 Inclusionary Zoning and Metro Area Plan Update Report-back from the Department of Regional Planning 	Ayala Scott and Erica Gutierrez, LA County Department of Regional Planning
10:40 – 10:45 am (5 mins)	• Next HICP Meeting – April 1, 2022	Heather Hays