Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, November 5th, 2021 || 8:45 AM - 10:45 AM

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 — 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	 Welcome and Meeting Overview Agenda Review HICP Principles 	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:05am (15 mins)	 LAC+USC Medical Center Update Implications of vaccine mandates Backlog of elective surgeries and specialty care Hospital Heroes Celebration EDIA Update 	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:05 – 9:10 am (5 mins)	Campus Arts ■ Coerced Sterilization Memorial	Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation
9:10 – 9:20 am (10 mins)	 Dia De Los Muertos HICP/TWC Memorial Altar Remembrance of those lost to COVID 	Ari Guitierrez, Latino Equality Alliance
9:20 – 9:25 am (5 mins)	 Annual Member Survey Reflecting on 2020-2021 and planning for 2022 Member interest survey and evaluation 	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation
9:25 – 9:45 am (20 mins)	 New bicycle and pedestrian path along eight-miles of the Los Angeles River from Elysian Valley to the City of Maywood (going through Downtown LA, Boyle Heights, Commerce, Vernon and Maywood) 	Katherine Padilla, KPA Mitali Gupta, LA Metro
9:45 – 10:45 am (60 mins)	Affordable Housing Programs	Vani Dandillaya, County CEO Matthew Lust, LACDA Laura Magallanes, DCBA Ayala Scott, DRP Nicholas Saponara, LA Metro Claudia Monterrosa, LA City
10:45am	 Next HICP Meeting – Friday, December 3, 2021 	Heather Hays