Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, February 5th, 2021 || 8:45 am – 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Focus On: Our Campus and Community Under COVID

Focus On: Our Campus and Community Under COVID		
Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	Meeting Room Opens / ArrivalsTechnology self-checkRegistration	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	Welcome and Meeting OverviewZoom Meeting OverviewAgenda Review	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:00am (10 mins)	Partner Announcements	Lynn Katano, Fernanda Palacios and Matt Lusk, Los Angeles County Development Authority
9:00 – 9:15am (15 mins)	Mental Health Under COVID	Dr. Jorge Partida, LA County Department of Mental Health
9:15 – 9:35am (15 mins)	OVID Vaccine Update DPH Roll-out Plans Eastside efforts with SD1 Support	Tiffany Romo, LA County Department of Public Health Elise Weinberg, JD, Office of Supervisor Hilda L. Solis
9:35 – 9:50am (15 mins)	LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:50 – 10:10am (20 mins)	 Workforce Development Update Vaccine Roll-out workforce opportunities 	Isidro Villanueva, WDACS
10:10 – 10:25am (15 mins)	Housing Projects UpdateVignes Street Project	Soheila Kalhor, PE, MS, LA Department of Public Works
10:25 – 10:40am (15 mins)	 Campus Projects Update WCH Demolition Schedule and Campus and Community Impacts and Mitigation Campus Arts Update 	Alicia Ramos, LA Department of Public Works Iris Regn, LA County Department of Arts and Culture
10:40 – 10:45am (5 mins)	 Closing Open Comments by Partners Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday, March 5, 2021 	Heather Hays