Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, December 2nd, 2022 || 8:45 AM – 10:45 AM <u>Via Zoom || Registration Required</u>

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 —	Meeting Room Opens / Arrivals	Elijah Flores, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45am	Technology self-check	
	Registration	
8:45 –	Welcome and Meeting Overview	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50am	Agenda Review	
(5 mins)	HICP Guiding Principles	
	General Announcements	
8:50 -	LAC+USC Medical Center Update	Edgar Solis, LAC+USC
9:00 am	Rebranding Update	Medical Center
(10 mins)	Campus Holiday Events & World AIDS Day	
	Partnerships Update (LAUSD, etc.)	
	EDIA Update	
9:00 -	Department of Justice Report	Ari Gutierrez-Arambula,
9:20 am (20 mins)	Hate Crimes report	Latino Equality Alliance Matthew Barragan, US
	 "LA vs Hate Week" report-back 	Department of Justice
	Community Resources and Response	
9:20 –	General Hospital-West Campus Update	Rosa Soto, LAC+USC Medical
9:35 am (15 mins)	Community Priorities Committee Update	Center Foundation Albert Sou, LA County
	 Community Engagement Update – Industry Days 	Department of Economic Opportunity
9:35 –	Restorative Care Village Permanent Support Housing	Oscar Alvarado & Gilbert
9:55 am	Update	Gonzalez, Century Housing
(20 mins)	LACDA Update	
	Century Update	
	Committee Update	
9:55 —	3 rd and Dangler Update	Cynthia Mejia, National CORE
10:15 am	Artist Presentation: Stephanie Mercado "East Lov Luv"	Stephanie Mercado
(20 mins)	Project and Timeline Update by National CORE	
	Las Dahlias Update by PATH	
	Workforce Development Report-back	
	Committee Opportunities	
10:15 –	3 rd and Laverne Update	Megan Colvard, PATH
10:25 am	PATH Housing Project	
(10 mins)		
10:25 –	Community Conversation Follow-up	HICP Members
10:40 am	Community mental health services and support	
(15 mins)		
<u> </u>	Partner Announcements	Heather Hays
10:40 am		
10:40 am 10:45 am	Meeting Close	Heather Hays