Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, January 13th, 2023 || 8:45 AM – 10:45 AM Via Zoom || Registration Required

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter	
8:30 –	Meeting Room Opens / Arrivals	Elijah Flores, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.	
8:45am	Technology self-check		
	Registration		
8:45 –	Welcome and Meeting Overview	Heather Hays, LAC+USC	
8:50am (5 mins)	Agenda Review	Medical Center Foundation, Inc.	
	HICP Guiding Principles		
	General Announcements		
8:50 –	LAC+USC Medical Center Update	Jorge Orozco & Edgar Solis,	
9:00 am	Rebranding Update	LAC+USC Medical Center	
(10 mins)	EDIA Update		
9:00 –	Civic Art Conversations: Andrew Hem	Iris Regn, Los Angeles County Department of Arts and Culture Andrew Hem	
9:20 am (20 mins)	LAC+USC Childcare Center Mural		
	 https://www.andrewhem.com/ 		
9:20 –	General Hospital-West Campus Update	Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation Doug Cohen, LA County Department of Economic Opportunity	
9:40 am (20 mins)	Community Priorities Committee Update		
	Community Engagement Update – Industry Days		
	RFP Update		
9:40 –	Campus Update: Permanent Supportive Housing	Gilbert Gonzales, Century	
9:55 am	Milestone Update		
(15 mins)	Subcommittee Update		
9:55 –	Campus Update: Permanent Supportive Housing	Gilbert Gonzales, Century	
10:10 am (15 mins)	Milestone Update		
	Subcommittee Update		
10:10 –	2023 HICP Priorities	Heather Hays	
10:25 am	Open conversation on community priorities for 2023		
(15 mins)	 Recommendations for topics, speakers and sessions 		
10:25 am	Partner Announcements	Heather Hays	
10:35 am	Meeting Close	Heather Hays	
	• Next HICP Meeting – Friday, February 3 rd , 2023		