Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, September 4th, 2020 || 8:45 am - 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

 $\underline{https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIIdOGqrT8iGNNdINHEEKD1s2bRtY9sXoQQ}$

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 868 3823 4827

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins) 8:50 – 9:10am (20 mins)	Welcome and Meeting Overview • Zoom Meeting Overview • Agenda Review • Guiding Principles Tenant Protections Update • Recent LA County and State actions • "Stay Housed LA County" platform	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc. Elena Popp, Executive Director of the Eviction Defense Network
9:10 – 9:40am (30 mins)	 Housing Development and Supportive Housing Presentation Overview of housing developments in the area Restorative Care Village Permanent Supportive Housing Overview 	Lynn Katano, Los Angeles Development Housing Authority
9:40 – 10:05am (25 mins)	 COVID Update from LA County DPH COVID cases Current Health Officer orders CA "Blueprint for a Safer Economy" How HICP partners can help 	Tiffany Romo, LA County Department of Public Health
10:05 – 10:20am (<mark>15 mins)</mark>	 LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus Current numbers On-campus testing and services 	Edgar Solis, LAC+USC Medical Center
10:20 – 10:45am (25 mins)	 Partner & Community Updates Voter Registration Update Women's and Children's Hospital Ceremony 	Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation/The Wellness Center Monica Alcaraz, Exodus Recovery
10:45am	 Closing Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday, October 2, 2020 	Heather Hays

Focus On: Housing and Health