Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, January 8th, 2021 || 8:45 am - 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Focus On: Advancing Equity in 2021

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	Welcome and Meeting OverviewZoom Meeting OverviewAgenda Review	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:05am (15 mins)	LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus Current state Vaccine update Reflections on Starting a New Year in	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center Rosa Soto, LAC+USC Medical Center
9:05 – 9:25am (20 mins)	 Partner sharing 	Foundation, Inc.
9:25 – 9:40am (15 mins)	 COVID-19 Equity Conversation What can we do to support our community in responding to COVID-19? How can HICP partners help address equity concerns? 	Ari Gutierrez-Arambula, Latino Equality Alliance
9:40 – 10:20am (40 mins)	 LA County Housing Crisis and Response LA River Master Plan Restorative Justice and Housing 	Tensho Takemori, Meaghan Lloyd and Dana McKinney, Gehry Partners, LLP
10:20 – 10:40am (20 mins)	 SD1 Update on County Equity Initiatives SD1 Policy Update Support Letter for SCAG Planning Grant 3rd and Dangler Housing LAC+USC Campus Projects 	Guadalupe Duran-Medina, Office of Supervisor Hilda L. Solis Cynthia Mejia, National CORE Alicia Ramos, LA County Department of Public Works
10:40 – 10:45am (5 mins)	 Partner Announcements and Closing Open Comments by Partners Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday February 5, 2020 	Heather Hays