Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, August 7th, 2020 || 8:45 am - 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Meeting ID: 868 3823 4827 (Registration Required)

https://us02web.zoom.us/w/86838234827

Dial by your location +1 669 900 6833 || One tap mobile +16699006833,,86838234827#

Focus On: Transportation and CBA

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 –	Meeting Room Opens / Arrivals	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45am	Technology self-check	
0. 1 0am	Registration	
8:45 –	Welcome and Meeting Overview	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50am	Zoom Meeting Overview	
	Agenda Review	
(5 mins)	LUOD Marchard In the late	
8:50 –	HICP Membership Update	Heather Hays
9:05am (15 mins)	Guiding Principles Review	
	Update on membership agreements and voting process	
	Committee opportunities	
	Survey reminder *last day*	
9:05 –	Women's and Children's Hospital Ceremony	Monica Alcaraz, Exodus
9:15am	Update on event plans, timing, participation and	Recovery
(10 mins)	promotion	
	Blessing of the land	
9:15 –	Restorative Care Village Update	Alicia Ramos, Department of Public Works and Ismael Castro, Boyle Heights Building Healthy Communities
9:30am	Timeline for Construction	
(15 mins)	Report-back from Campus Civic Arts Committees	
9:30 –	LAC+USC Medical Center Update	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:40am	Impacts of COVID-19 on the medical campus	
	Current numbers	
(10 mins)	On-campus testing and services	
	Re-routing State Street traffic flow	
9:40 –	Transportation Update	Martin Reyes, Office of Supervisor Hilda L. Solis
	 Updates on transportation improvements in the 	
10:10am	immediate vicinity and in East LA, including projects	
(30 mins)	funded through the Metro 710 North Mobility	
	Improvements Program	
10:10 –	3rd and Dangler Community Benefit Agreement	Guadalupe Duran-Medina,
10:35am	Presentation and Discussion	Office of Supervisor Hilda L. Solis will introduce Zoe Kranemann, National CORE
(25 mins)	Presentation of voting item	
	Partnership discussion	
	Temperature check to proceed to partnership vote	
10:35	Regular Meeting Adjourns	Heather Hays
	Meeting Feedback Poll	
	 Next HICP Meeting – Friday, September 4, 2020 	
	Non-voting members excused	
10:35 –	3rd and Dangler Community Benefit Agreement Vote	Heather Hays and Anna
10:45am	Vote held by voting membership to accept and sign CBA	Parra
(10 mins)	Meeting concludes	
(10 mins)		