Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, April 2nd, 2021 || 8:45 am - 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	Meeting Room Opens / ArrivalsTechnology self-checkRegistration	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	Welcome and Meeting OverviewZoom Meeting OverviewAgenda Review	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:05am (15 mins)	LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:05 – 9:25am (20 mins)	Transportation Update Metro Gold Line Eastside Extension Community-Based Organization/Community Outreach Strategy	Jenny Cristales-Cevallos, LA Metro
9:25 – 10:05am (40 mins)	Housing Element Plan LA County Plan Report by Department of Regional Planning	Heather Anderson and Tina Fung, Department of Regional Planning
10:05 – 10:20am (15 mins)	SCAG Award Update • Award Announcement and Next Steps	Jose ar Gardea, Senior Advisor for Economic Development, Office of Supervisor Hilda L. Solis
10:20 – 10:40am (20 mins)	 Campus Projects Update Master Timeline RCV Groundbreaking 3rd and Dangler Workgroup Reports Permanent Supportive Housing, Art, Pocket Park 	Alicia Ramos, Department of Public Works Zoe Kranemann, National CORE
10:40 – 10:45am (5 mins)	 Closing Open Comments by Partners Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday, May 7, 2021 	Heather Hays