Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, March 5th, 2021 || 8:45 am - 10:45 am

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvalN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Focus On: Opportunity

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins) 8:50 – 9:10am (20 mins)	Welcome and Meeting Overview Zoom Meeting Overview Agenda Review LAC+USC Medical Center Update Impacts of COVID-19 on the medical campus	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc. Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:10 – 9:30am (20 mins)	 LA City Council District 14 Homelessness Eviction Protection/Rent Relief Efforts 	Nate Howard, Capital Projects Director, and Sarah Palacios, Community Affairs Director, Office of Councilmember Kevin DeLeon
9:30 – 9:50am (20 mins)	 COVID Vaccine Update Community progress report Equity and Access Eastside efforts with SD1 Support 	Anthony Cespedes, Health Deputy, Office of Supervisor Hilda L. Solis Elise Weinberg, JD, Office of Supervisor Hilda L. Solis
9:50 – 10:15am (25 mins)	 LA County Opportunity Zone Policy Update Progress update by Kosmont Companies 	Felicia Williams, Joe Dieguez and Robert Valent, Kosmont Companies
10:15 – 10:40am (25 mins)	 WDACS Comprehensive Update Jobs Developer County Overview New opportunities/training/timeline 	Isidro Villanueva, WDACS
10:40 – 10:45am (5 mins)	 Closing Open Comments by Partners Meeting Feedback Poll Next HICP Meeting – Friday, April 2, 2021 	Heather Hays