## Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, December 4<sup>th</sup>, 2020 || 8:45 am - 10:45 am

## Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZIIdOGqrT8iGNNdINHEEKD1s2bRtY9sXoQQ

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 868 3823 4827

## Focus On: Housing and Homelessness

Focus On: Housing and Homelessness		
Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	<ul><li>Meeting Room Opens / Arrivals</li><li>Technology self-check</li><li>Registration</li></ul>	Anna Parra and Dalila Lopez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	<ul> <li>Welcome and Meeting Overview</li> <li>Zoom Meeting Overview</li> <li>Agenda Review</li> <li>Guiding Principles</li> </ul> LAC+USC Medical Center Update	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.  Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
8:50 – 9:05am (15 mins)	Impacts of COVID-19 on the medical campus  Current state Cold weather concerns and future plans	
9:05 – 9:40am (35 mins)	LA County Housing Initiatives to Address Homelessness Project Home Key 1060 N. Vignes Street Project	Kelly Quinn, Liz Ben-Ishai and Matthew Diaz, LA County CEO's Office
9:40 – 9:55am (15 mins)	Reflections on Homelessness in Our Community  • Exodus Recovery Perspective  • Public Comment/Discussion	Monica Alcaraz, Exodus Recovery, Inc.
9:55 – 10:10am (15 mins)	<ul> <li>County Initiatives Updates</li> <li>Local and Targeted Hire: Jobs Developer Motion</li> <li>3<sup>rd</sup> and Dangler Housing</li> <li>LAC+USC Child Care Center</li> <li>LAC+USC Campus Civic Arts</li> </ul>	Guadalupe Duran-Medina, Office of Supervisor Hilda L. Solis Zoe Kranemann, National CORE Yolanda Duarte, Alma Family Services Alicia Ramos, LA County Department of Public Works Iris Regn, LA County Department of Arts and Culture
10:10 – 10:40am (30 mins)	<ul> <li>Transportation Updates</li> <li>LA County TOD (Transit Oriented Design)         Toolkit Case Study – ELA</li> <li>Metrolink SCORE Program – Marengo Siding         Extension Project</li> </ul>	Hank Hsing, LA County Department of Public Works Katherine Padilla, Katherine Padilla & Associates Brian Marchetti, KOA Corporation Sylvia Novoa & Elizabeth Lun, Metrolink
10:40 – 10:45am (5 mins)	<ul> <li>Partner Announcements and Closing</li> <li>Open Comments by Partners</li> <li>Meeting Feedback Poll</li> <li>Next HICP Meeting – Friday 8, January, 2020 HAPPY NEW YEAR!</li> </ul>	Heather Hays