# Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

## Friday, May 7th, 2021 || 8:45 am - 10:45 am

#### Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

#### https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

### Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	<ul> <li>Meeting Room Opens / Arrivals</li> <li>Technology self-check</li> <li>Registration</li> </ul>	Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	<ul> <li>Welcome and Meeting Overview</li> <li>Zoom Meeting Overview</li> <li>Agenda Review</li> </ul>	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:00am (10 mins)	<ul> <li>LAC+USC Medical Center Update</li> <li>Impacts of COVID-19 on the medical campus</li> </ul>	Edgar Solis, LAC+USC Medical Center
9:00 – 9:15am (15 mins)	<ul> <li>COVID Equity Update</li> <li>Vaccines Resources</li> <li>Outreach and Engagement</li> </ul>	Tiffany Romo, LA County Department of Public Health
9:15 – 9:30am (15 mins)	<ul><li>SCAG Award</li><li>Updates and Next Steps</li></ul>	Jose ar Gardea, Office of Supervisor Hilda L. Solis
9:30 – 9:50am (20 mins)	<ul> <li>Measure J Update</li> <li>Presentation by First District</li> </ul>	Esther Lim, Justice Deputy, Office of Supervisor Hilda L. Solis
9:50 – 10:15am ( <mark>25 mins)</mark>	LA City Housing Element     Presentation by LA City Planning	Matthew Glesne, LA City Planning
10:15 – 10:30am (15 mins)	<ul> <li>LAC+USC Campus Projects</li> <li>Campus Civic Arts Update</li> </ul>	Iris Regn, LA County Department of Arts and Culture
10:30 – 10:40am (10 mins)	<ul> <li>Partner Updates</li> <li>Announcements and updates from partners</li> </ul>	
10:40 – 10:45am (5 mins)	<ul> <li>Closing</li> <li>Open Comments by Partners</li> <li>Meeting Feedback Poll</li> <li>Next HICP Meeting – Friday, June 4, 2021</li> </ul>	Heather Hays