Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

Friday, December 3rd, 2021 || 8:45 AM – 10:45 AM

Hosted via Zoom Meeting || Registration Required

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZUrdOuurzgsGdZtaTWx-J8FJZHCLLtLvaIN

Dial by your location +1 669 900 6833 || Meeting ID 816 3261 3632

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 – 8:45am	 Meeting Room Opens / Arrivals Technology self-check Registration 	Sofia Alvarez, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45 – 8:50am (5 mins)	 Welcome and Meeting Overview Agenda Review HICP Principles 	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50 – 9:05am (15 mins)	 LAC+USC Medical Center Update COVID update and youth vaccinations Staffing under COVID mandate 	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:05 – 9:20 am (15 mins)	 Campus Project and Civic Arts Update on campus projects and civic arts 	Alicia Ramos, LA County Department of Public Works Iris Regn, LA County Department of Arts and Culture
9:20 – 9:40 am (20 mins)	 LA County Metro Area Plan Update on the metro area plan progress 	Erica Gutierrez Aguirre, Department of Regional Planning
9:40 – 10:30 am (50 mins)	 Guaranteed Income Programs LA County Guaranteed Income Pilot Program TAYPortunity Guaranteed Income Demonstration Project LA City's BIG:LEAP 	Carrie Miller, LA County CEO La Shonda Diggs and Shawn Amiel, DPSS Aaron Strauss, City of Los Angeles
10:30 – 10:40 am <mark>(10 mins)</mark>	 Care First & Community Investment (CFCI) Highlights from the Advisory Committee 	Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
10:40 – 10:45 am <mark>(5 mins)</mark>	 Year-in-Review and Look Forward HICP Highlights of 2021 Survey results and planning ahead for 2022 Next HICP Meeting – January 7, 2022 	Heather Hays