## Health Innovation Community Partnership (HICP) Meeting Agenda

## Friday, October 7th, 2022 || 8:45 AM – 10:45 AM <u>Via Zoom || Registration Required</u>

Time	Agenda Item	Facilitator/Presenter
8:30 —	Meeting Room Opens / Arrivals	Sofia Alvarez and Elijah Flores, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:45am	Technology self-check	
	Registration	
8:45 –	Welcome and Meeting Overview	Heather Hays, LAC+USC Medical Center Foundation, Inc.
8:50am (5 mins)	Agenda Review	
	HICP Guiding Principles	
	General Announcements	
8:50 –	LAC+USC Medical Center Update	Jorge Orozco, LAC+USC Medical Center
9:00 am (10 mins)	Medical Center Updates	
9:00 –	Campus Health Updates	Dr. Rebecca Trotzky-Sirr, LAC+USC Medical Center
9:15 am (15 mins)	Restorative Care Village Update	
9:15 –	SD1 Update	Office of Supervisor Hilda L. Solis
9:20 am (5 mins)	Report-back from Supervisor Solis' office	
9:20 –	General Hospital-West Campus Update	Doug Cohen, LA County Department of Economic Opportunity Rosa Soto, LAC+USC Medical Center Foundation
9:40 am	Timeline Update	
(20 mins)	<ul> <li>Community Priorities Advisory Committee Announcement</li> </ul>	
9:40 –	Permanent Supportive Housing Update	Oscar Alvarado and Brian D'Andrea, Century Affordable Development, Inc.
10:00 am	Corner of Mission and Zonal (RCV Phase 2)	
(20 mins)	Developer Update: Project Bienestar	
10:00 –	Campus Projects Update	Alicia Ramos, LA County Department of Public Health
10:15 am	Childcare Center	
(15 mins)	Elevator Project	
10:15 –	Build LA Community College District (LACCD)	Dr. Rueben Smith, Vice Chancellor and Chief Facilities Executive, LACCD
10:35 am (20 mins)	<ul> <li>Curriculum/career pathways and access to education and training</li> </ul>	
	Preview of new state-of-the-art facilities	
10:35 am	Partner Announcements	Heather Hays
10:45 am	Meeting Close	Heather Hays
	Next HICP Meeting – November 4 <sup>th</sup>	